Reactie plaatsen

Reacties

Lisanne
een jaar geleden

Chantal is echt super fijn, rustig en neemt echt de tijd. Ze raakt je keer op keer en legt alles heel fijn en goed uit. Ik kom er graag en ga er zeker nog vaker heen!

Chantal, je bent een topper!

Amanda
2 jaar geleden

Wat een fijne meid is Chantal toch.
Ze weet je precies te raken en het zo te vertellen dat je het begrijpt. Magisch hoe zij je kan lezen en kan laten inzien wat de kaarten te vertellen hebben.
Ook haar massage is heel fijn. Ze weet precies waar de pijnplekken zitten. Ik ben zonder klachten bij haar weggegaan heerlijk! Bedankt!

Laura
2 jaar geleden

Chantal, is een lieve en rustige meid waarbij ik me snel op mijn gemak voelde. Hierdoor durfde ik me verder open te stellen als dat ik zelf gedacht had.

Door middel van de massage werden energetische blokkades bij mij losgemaakt en kreeg chantal waardevolle informatie voor mij door. Informatie die spot on was en waar ik verder wat mee kon.
Het heeft me heldere inzichten gegeven.

Chantal bedankt daarvoor en zeker weten tot de volgende keer.

Francis Jacobs
2 jaar geleden

Meerdere keren bij Chantal geweest. Voor zowel een ontspannende massage als een reading. Je voelt je snel welkom en de drempel ligt erg laag waardoor je jezelf makkelijk open stelt en kunt ontspannen.
Ik zou zeker aanraden om naar Chantal te gaan. Ik ben een hoop inzichten rijker en na elke massage voel ik mij stukken beter!!